Ankara Antlaşması Vizesi için eğitim seviyem ne olmalı?

Blog

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için herhangi bir asgari eğitim şartı yoktur.

Ancak başvuru için şart olmayan bazı şeyler, başvurunuzun kabulü için uygulamada şart olabilmektedir. Örneğin, kurmayı taahhüt ettiğiniz iş doğası gereği asgari bir eğitim istiyorsa, veya özel bir yetenek istiyorsa bu şartı sağladığınızı ispat edebilmelisiniz.
Kuracağınız işin gerektirdiği bilgi ve tecrübeye sahip olduğunuzu göstermenin bir dizi yolu vardır. Elbette iyi bir üniversite diploması güven verici bir belgedir. Ancak kuracağınız işin mahiyetine bağlı olarak bir meslek odasından aldığınız bir belge, aynı mesleği icra eden kişilerden alacağınız referans mektupları, yanında mesleği öğrendiğiniz ustanızdan alacağınız bir destek mektubu, bütün bu belgelerinizi de özetleyen iyi hazırlanmış bir kişisel özgeçmiş ve iyi yazılmış bir niyet mektubu da aynı görevi görebilir.

Ankara Antlaşması Vizesi başvurusu bir pazarlama işlemidir.

Kendi kabiliyetlerinizi, Pazar araştırmanızı ve İngiltere’de gördüğünüz iş fırsatını nasıl değerlendireceğinizi ve nasıl paraya dönüştüreceğinizi ifade eden iyi yazılmış bir iş planını pazarlarsınız aslında. Bu sebeple, tamamı doğru ve kuracağınız işle tutarlı olmak şartıyla elinizde bulunan bütün belgeleri sunmaktan çekinmemelisiniz. Elbette bu belgeleri anlamlı bir şekilde sunmak ve gerek kişisel özgeçmişinize, gerekse iş planınıza yedirmek uzmanlık isteyen bir iştir. Vatandas.uk bu noktada yardımcınız ve danışmanınız olacak.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Read more

Written by:

Comments (0) 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması Vizesini aldım. Şimdi ne yapmalıyım?

Blog

Tebrikler yeni bir hayatın vizesini aldınız.

Şimdi size düşen bu fırsatı en güzel bir şekilde değerlendirmek. Ne yazık ki bir defa vizeyi aldım, artık İngiltere’den çıkmak diyen pekçok kişi vizeyi uzatma şartlarını yerine getiremediklerinden bu fırsattan yararlanamadan geri dönmek zorunda kalıyor. İşte dikkat etmeniz gerekenler:
• Öncelikle elinizde bir yıllık bir çalışma vizesi var. Bu süre içinde kurmayı planladığınız işi faaliyete geçirmek ve geçiminizi kendi başınıza sağlayabileceğinize İngiltere İçişleri Bakanlığı yetkililerini inandırmanız gerekiyor. Burada rakamlar konuşuyor: Ne kadar vergi verdiniz? Muhasebenizi ne kadar sağlam tuttunuz? Başvurunuzu yaparken sunduğunuz iş planının ne kadarını yerine getirebildiniz?
• İngiltere vatandaşlığını alana kadar vergiler, muhasebe kayıtları ve iş ilişkilerinin kaydının tutulması konusunda hep hassas olmalısınız. Hiçbir evrakınızı atmayın. Bunlara ihtiyacınız olacak. Özellikle de ilk vizeye başvururken kullandığınız evrakları arşivlemeli ve güvenli bir yerde korumalısınız.
• İlk başvurunuzu sadece kendiniz için yaptıysanız ilk yapmanız gereken işlerden biri aile bireyleriniz için Ankara Antlaşması Bağımlılar Vizesi başvurusunu yapmak olacak. Bağımlı aile bireyleri eşiniz veya hayat arkadaşınız ve 18 yaşını doldurmamış çocuklarınızdan ibarettir.
• Başvurunuzu İngiltere dışında bir yerden yaptıysanız bir ay içinde İngiltere’ye giriş yapmak zorundasınız. Bundan sonra bir yıl içinde toplam altı aydan uzun bir süre veya bir defada altı aydan uzun bir süre İngiltere dışında kalamazsınız.
• ‘Artık İngiltere’deyim, kendi başımın çaresine bakarım!’ demeyin. Son pişmanlık fayda etmez. Vatandas.uk İngiltere vatandaşlığını alana kadar ihtiyaç duyacağınız her türlü resmi başvuru hizmetlerinde, hukuki süreçlerde yardımcınız olmaya devam edecek. Verdiğinizden çok daha fazlasını alacağından emin olabilirsiniz.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Read more

Written by:

Comments (0) 5 Şubat 2017 /