uzatma başvurusu için gerekli olan belgeler

8 Kasım 2017
Ankara anlaşması ECAA Vizesini aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir? ECAA vizesini aldıktan sonra nelere dikkat etmek gerekir? Vize uzatma başvurularının kabülü için ne yapılması gerekiyor?

Ankara Anlaşması ECAA Vizesini Aldım. Şimdi Ne Yapmalıyım?

Öncelikle tebrikler! Başvurunuz kabul edildi ve 1 yıllık Ankara Antlaşması vizenizi aldınız. Ankara Anlaşması diğer adıyla ECAA vizesi, size İngiltere’de iş kurmak ve iş planınızda yer alan işi yapma izni vermektedir. Gerekli şartları sağlayabilirseniz bu süreç sizi İngiltere vatandaşlığına götürecektir. Bu nedenle başvurunuzun kabulü, sürecin bittiği anlamına gelmiyor.
//]]>

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close