Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için İngilizce seviyem ne olmalı?

Blog

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için İngilizce bilgisi şart değildir.

Hiç İngilizce bilmeden de başvurunuzu yapabilirsiniz. Ancak başvurunuzun kabul edilebilmesi için kuracağınız işin gerektirdiği seviyede İngilizce bildiğinizi göstermeniz veya en azından öz geçmişinizde bunu gösteren delillere yer vermeniz gerekir.
Ankara Antlaşması Vizesinin gerektirdiği İngilizce seviyesi tamamen yapacağınız işin niteliğine bağlıdır. Elbette İngilizce bilmeden gazetecilik veya İngilizlere yönelik herhangi bir danışmanlık hizmeti vereceğinizi söylerseniz bu başvurunuzun reddedilmesine yol açabilir. Ancak bir oto tamircisinin veya sıva ustasının bilmesi gereken İngilizce seviyesi çok daha giriş mahiyetindedir. Bu seviyede İngilizceyi vizenizi aldıktan sonra bir kursa giderek edineceğinizi dahi vadedebilirsiniz. Elbette bir yıl sonra yapacağınız uzatma başvurusunda bu vadinizi yerine getirip getirmediğinize bakılacaktır.
Vatandas.uk olarak sadece İngiltere vizesi ve vatandaşlığı almanızla ilgilenmiyoruz. Sizlerin üretken ve İngiltere toplumuna ve ekonomisine katkıda bulunan, onurlu vatandaşlar olarak İngiltere’de yaşam sürmenizi arzu ediyoruz. Bu sebeple de İngilizce dil seviyenizi, en azından İngiltere’deki birinci yılınızın içinde güzel bir seviyeye getirmenizi tavsiye ediyoruz. Eğer ihtiyaçlarınıza uygun bir dil kursu arayışına girerseniz, yaşam koçluğunuzu üstleniyoruz.
Vatandas.uk olarak bizler Ankara Antlaşması’nın İngiltere’nin AB üyeliği sebebiyle katlanmak zorunda kaldığı bir hukuki belge olarak değil, hem Türkiye’nin hem de İngiltere’nin karşılıklı çıkarlarına hizmet eden bir işbirliği çerçevesi olarak görüyoruz. Bu sebeple de müşterilerimizin İngiltere’den memnun kalmasını sağlamaya çalıştığımız gibi, İngiltere toplum ve hükümetlerinin de bizim müşterilerimizden memnun kalmasını sağlamak amacındayız.
Dediğimiz gibi: Başvurmak için herhangi bir seviyede dil bilmek gerekmiyor. Ama yaşamak için, başarmak için, yükselmek için iyi seviyede İngilizceye ihtiyacınız olacak. E bunu da en kolay öğrenebileceğiniz yerdesiniz…
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Read more

Written by:

Comments (0) 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın asgari şartları nelerdir?

Blog

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın herhangi bir minimum şartı yoktur.

Yani ne sermayeniz, ne diplomanız, ne İngilizce bilginiz ve ne de iş tecrübeniz başvuru yapmanıza engel teşkil etmez. Elbette başvurunuzun başarılı olmasında etkili olacak bazı unsurlar bulunuyor. İyi bir sermaye yapısı, taahhüt ettiğiniz işi yapabileceğinize dair ortaya koyacağınız sağlam bir özgeçmiş, iyi yapılmış bir market araştırması ve tutarlı bir finansal öngörü raporu bunların başında geliyor.
Vadantas.uk size aşağıdaki kalemlerin tamamında yardımcı olacak:
• İlk başvurunuzu yaparken sunduğunuz belgelerin, sonraki kademelerde sizi zora sokmayacağından emin olmalısınız.
• İngiltere Hükümeti’nin başvurunuz sırasında istediği bütün belgeleri eksiksiz ve güven verici bir şekilde sunmalısınız.
• Sunacağınız bütün belgeleri güvenilir bir şekilde İngilizceye tercüme ettirmelisiniz.
• Banka hesabınızda yeterli miktarda sermaye gösteremiyorsanız, taahhüt ettiğiniz iş için gerekli olan kuruluş sermayesini nereden bulacağınızı belgelemelisiniz.
• Gerçekten sağlam bir market araştırması ve uzman bir kalemden çıkmış bir iş planı hazırlatmalısınız.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Read more

Written by:

Comments (0) 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması Vizesini aldım. Şimdi ne yapmalıyım?

Blog

Tebrikler yeni bir hayatın vizesini aldınız.

Şimdi size düşen bu fırsatı en güzel bir şekilde değerlendirmek. Ne yazık ki bir defa vizeyi aldım, artık İngiltere’den çıkmak diyen pekçok kişi vizeyi uzatma şartlarını yerine getiremediklerinden bu fırsattan yararlanamadan geri dönmek zorunda kalıyor. İşte dikkat etmeniz gerekenler:
• Öncelikle elinizde bir yıllık bir çalışma vizesi var. Bu süre içinde kurmayı planladığınız işi faaliyete geçirmek ve geçiminizi kendi başınıza sağlayabileceğinize İngiltere İçişleri Bakanlığı yetkililerini inandırmanız gerekiyor. Burada rakamlar konuşuyor: Ne kadar vergi verdiniz? Muhasebenizi ne kadar sağlam tuttunuz? Başvurunuzu yaparken sunduğunuz iş planının ne kadarını yerine getirebildiniz?
• İngiltere vatandaşlığını alana kadar vergiler, muhasebe kayıtları ve iş ilişkilerinin kaydının tutulması konusunda hep hassas olmalısınız. Hiçbir evrakınızı atmayın. Bunlara ihtiyacınız olacak. Özellikle de ilk vizeye başvururken kullandığınız evrakları arşivlemeli ve güvenli bir yerde korumalısınız.
• İlk başvurunuzu sadece kendiniz için yaptıysanız ilk yapmanız gereken işlerden biri aile bireyleriniz için Ankara Antlaşması Bağımlılar Vizesi başvurusunu yapmak olacak. Bağımlı aile bireyleri eşiniz veya hayat arkadaşınız ve 18 yaşını doldurmamış çocuklarınızdan ibarettir.
• Başvurunuzu İngiltere dışında bir yerden yaptıysanız bir ay içinde İngiltere’ye giriş yapmak zorundasınız. Bundan sonra bir yıl içinde toplam altı aydan uzun bir süre veya bir defada altı aydan uzun bir süre İngiltere dışında kalamazsınız.
• ‘Artık İngiltere’deyim, kendi başımın çaresine bakarım!’ demeyin. Son pişmanlık fayda etmez. Vatandas.uk İngiltere vatandaşlığını alana kadar ihtiyaç duyacağınız her türlü resmi başvuru hizmetlerinde, hukuki süreçlerde yardımcınız olmaya devam edecek. Verdiğinizden çok daha fazlasını alacağından emin olabilirsiniz.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Read more

Written by:

Comments (0) 5 Şubat 2017 /