iş planı

5 Şubat 2017

Ankara Antlaşması Vizesi başvurusunu yaparken iş planını bir profesyonele yazdırmak zorunda mıyım? Kendim yazsam olmaz mı?

Ankara Anlaşması vizesine başvururken en önemli şeylerin başında iş planı hazırlamak gelir. İş planı sizin İngiltere’de yapmayı düşündüğünüz işin detaylarını ve finansal beklentilerinizi gösterir. Ankara Antlaşması […]
5 Şubat 2017
Ankara Anlaşması Başvuru Sonucu, vizenin sonucu ne kadar süre sonra açıklanır? Türkiye'den yapılan başvurular ile İngiltere'den yapılan başvurular

Ankara Antlaşması Vizesi için eğitim seviyem ne olmalı?

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için herhangi bir asgari eğitim şartı yoktur. Ancak başvuru için şart olmayan bazı durumlar, uygulamada başvurunuzun kabulü için şart olabilmektedir. Kurmayı taahhüt […]
5 Şubat 2017

Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere’de ne tür işler yapabilirim?

Serbest meslek olarak icra edilebilecek olan her türlü işi yapabilirsiniz. Ancak İngiltere’nin kendi özel sertifikasını gerektiren avukatlık, doktorluk, diş hekimliği ve mali müşavirlik gibi işleri yapamazsınız. […]
5 Şubat 2017

İngiltere’ye kaçak olarak girmiş veya sonradan kaçak durumuna düşmüşsem Ankara Antlaşması Vizesine başvuramaz mıyım?

Bu konuda teori ile pratik arasında farklılıklar vardır. Teoride İngiltere’ye kaçak olarak girmiş olmanız, veya vizenizin süresinin dolmasıyla kaçak durumuna düşmüş olmanız Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanıza […]
5 Şubat 2017

Ankara Antlaşması Vizesi ile çalışırken bir iş yeri kiralamak zorunda mıyım?

Sizden bir iş yeri açmış olmanız talep edilmeyecek İş yerinizi bir adres ile kayıt ettirmeniz şart. Ancak bu adresin evinizden ayrı bir yer olması şart değil. […]
5 Şubat 2017
Çifte Vatandaşlık, "Ankara anlaşması ile İngiltere vatandaş olabilmek için gerekli olan şartlar

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için ne kadar sermayeye sahip olmalıyım?

Bu vize tipi özelliği gereği, Türk vatandaşlarına İngiltere’de iş kurma hakkı vermektedir. Kurmayı planladığınız iş için ne kadar sermaye gösterileceği büyük önem taşımaktadır. Sermayenin yüksek ya da düşük olmasından ziyade planlanan iş ile orantılı olması önemlidir.
5 Şubat 2017

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın asgari şartları nelerdir?

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın herhangi bir minimum şartı yoktur. Yani ne sermayeniz, ne diplomanız, ne İngilizce bilginiz ve ne de iş tecrübeniz başvuru yapmanıza engel teşkil […]
//]]>