İngilizce sertifikası

5 Şubat 2017

Ankara Antlaşması ile İngiltere’deki beş yılımı doldurdum. Vatandaşlık başvurumu nasıl yapacağım?

Ankara Antlaşması kapsamında süresiz oturum izninizi aldıktan bir sene sonra, yani toplamda beş yılı tamamladıktan sonra İngiltere vatandaşlığına başvurabilirsiniz. Bu yazımızda yer alan bilgiler İngiltere Hükümetinin […]