ecaa vizesi için gerekli olan şartlar

23 Kasım 2017
Ankara Anlaşması Süresiz Oturum izni Yeni Şartları ECAA vizesi

Ankara Anlaşması ECAA Vizesi İçin İngilizce Bilmek Gerekli Midir?

Ankara Anlaşması ECAA vizesi için İngilizce bilmek şart koşulmamıştır. Bu konuda kriter yapacağınız işin niteliğidir. İngiltere’de iş kurmak istediğinizi beyan ettiğinizde bu niyetinizde ciddi olup olmadığınıza ve mevcut durumunuzun bu işi kurup sürdürmeye uygun olup olmadığınıza bakılmaktadır. İngilizce bilmek de sermaye gibi
//]]>

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close