dönüşüm

5 Şubat 2017
Çifte Vatandaşlık, "Ankara anlaşması ile İngiltere vatandaş olabilmek için gerekli olan şartlar

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için ne kadar sermayeye sahip olmalıyım?

Bu vize tipi özelliği gereği, Türk vatandaşlarına İngiltere’de iş kurma hakkı vermektedir. Kurmayı planladığınız iş için ne kadar sermaye gösterileceği büyük önem taşımaktadır. Sermayenin yüksek ya da düşük olmasından ziyade planlanan iş ile orantılı olması önemlidir.
//]]>

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close