çifte vatandaşlık

28 Ekim 2017
Çifte Vatandaşlık, "Ankara anlaşması ile İngiltere vatandaş olabilmek için gerekli olan şartlar

Ankara Anlaşması ile Çifte Vatandaşlık ve İngiltere Vatandaşlık Hakları Nelerdir?

Ankara anlaşması vizesi ile İngiltere'de yaşama ve iş kurma hakkı elde etmiş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ilk olarak 12 ay süreliğine bir oturma iznine sahip olmaktadırlar.
//]]>