Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın asgari şartları nelerdir?

Blog

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın herhangi bir minimum şartı yoktur.

Yani ne sermayeniz, ne diplomanız, ne İngilizce bilginiz ve ne de iş tecrübeniz başvuru yapmanıza engel teşkil etmez. Elbette başvurunuzun başarılı olmasında etkili olacak bazı unsurlar bulunuyor. İyi bir sermaye yapısı, taahhüt ettiğiniz işi yapabileceğinize dair ortaya koyacağınız sağlam bir özgeçmiş, iyi yapılmış bir market araştırması ve tutarlı bir finansal öngörü raporu bunların başında geliyor.
Vadantas.uk size aşağıdaki kalemlerin tamamında yardımcı olacak:
• İlk başvurunuzu yaparken sunduğunuz belgelerin, sonraki kademelerde sizi zora sokmayacağından emin olmalısınız.
• İngiltere Hükümeti’nin başvurunuz sırasında istediği bütün belgeleri eksiksiz ve güven verici bir şekilde sunmalısınız.
• Sunacağınız bütün belgeleri güvenilir bir şekilde İngilizceye tercüme ettirmelisiniz.
• Banka hesabınızda yeterli miktarda sermaye gösteremiyorsanız, taahhüt ettiğiniz iş için gerekli olan kuruluş sermayesini nereden bulacağınızı belgelemelisiniz.
• Gerçekten sağlam bir market araştırması ve uzman bir kalemden çıkmış bir iş planı hazırlatmalısınız.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Read more

Written by:

Comments (0) 5 Şubat 2017 /