Ankara Anlaşması

27 Şubat 2018

VatandasUK Yeni Bir Hayatın İlk Kapısı

Ankara Anlaşması Vizesi başvurusunu Vatandas.UK üzerinden yapanların başı ağrımıyor. Çünkü Ankara Anlaşması Vizesi
9 Ocak 2018
Ankara anlaşması vizesi (ECAA Vizeri) ile İngiltere'de yaşamak için gerekli olan belgeler, Ankara anlaşmasına kimler başvurabilir? Ankara anlaşması vize başvuru şartları, Ankara anlaşması vizesi içeriği, Ankara anlaşması vize kuralları

Ankara Anlaşması Vizesi

Türkiye Cumhuriyeti ile İngiltere arasında yapılmış olan ve insanlara İngiltere’de yaşama ve çalışma hakkı tanıyan Ankara Anlaşması vizesi yani ECAA vizesi başvurusu İngiltere’ye yapılmaktadır.
23 Kasım 2017
Ankara Anlaşması Süresiz Oturum izni Yeni Şartları ECAA vizesi

Ankara Anlaşması ECAA Vizesi İçin İngilizce Bilmek Gerekli Midir?

Ankara Anlaşması ECAA vizesi için İngilizce bilmek şart koşulmamıştır. Bu konuda kriter yapacağınız işin niteliğidir. İngiltere’de iş kurmak istediğinizi beyan ettiğinizde bu niyetinizde ciddi olup olmadığınıza ve mevcut durumunuzun bu işi kurup sürdürmeye uygun olup olmadığınıza bakılmaktadır. İngilizce bilmek de sermaye gibi
22 Kasım 2017
İngiltere’de iş kurma , ankara antlaşması vizesi kapsamında İngiltere’de İş Kurma’da “Farklılaştırma Kriteri” nedir? Rekabette avantaj elde etmek ve tüketicilerin tercih ettiği marka olabilmek

Ankara Antlaşması vizesi kapsamında İngiltere’de İş Kurma’da “Farklılaştırma Kriteri”

İngiltere, özellikle çok farklı kültürlerden göç alan bir ülkedir. İngiltere’de kurmayı planladığınız işin, sektöründe başarılı olabilmesi için “farklılaştırma” adı verilen ve İngiltere’nin barındırdığı farklı ve etnik nüfus topluluklarını dikkate almayı ifade eden bu kriteri göz önünde bulundurmakta fayda vardır.
21 Kasım 2017
Başvuru sahibinin ailesi vizeden faydalanabilir mi? Ankara anlaşmasına ailecek başvurabilir miyim? Vizeye başvurduktan sonra ailemi İngiltere'ye yanıma getirebilir miyim? Aile vizesi için gerekli olan belgeler nelerdir?

Ankara Anlaşması ECAA Vizesinden Başvuru Sahibinin Ailesi de Faydalanabilir mi?

Ankara Antlaşması ECAA vizesine başvuran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuru sırasında veya başvuruları kabul edildikten sonra aileleri için de başvuru yapabilmektelerdir. Aile bireylerinin başvurusuna dependant adı verilmektedir.
20 Kasım 2017
Vize için gerekli belgeler neler? Ankara anlaşması için hazırlanan iş planında yer alması gereken bilgiler nelerdir? Pazar araştırması yaparken nelere dikkat edilmeli? İş kurmak için ne kadar sermaye göstermek gerekir? Eğitim düzeyinin vizeye etkileri nelerdir?

Ankara Anlaşması; Vize için Gerekli Belgeler Nelerdir?

ECAA vizesi olarak da bilinen bu vize üzerinden başvuru yapacak kişilerin kurmayı planladıkları işle ilgili olarak öncelikle kişisel bilgilerini, eğitim ve tecrübelerini, mevcut ve potansiyel iş hacimleri ile finansal durumlarını gösteren dokümanları ilgili kişi ve yerlerden temin ederek hazırlamaları gereklidir.
13 Kasım 2017

Ankara Anlaşması Vizesi ile National Insurance Number (NIN) Nasıl Alınır?

hakkı elde ettikten sonra, faaliyetinizi Limited şirket ya da şahıs firması (sole trader) olarak yürütebilirsiniz. Şirketinizi ya da firmanızı kurduktan sonra, şirketiniz ya da firmanız adına banka hesabınızı açmanız gerekmektedir. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra, adınıza şirketten maaş ya da kar payı (dividend) alabilmeniz
8 Kasım 2017
Ankara Antlaşması ECAA Vizesi

Ankara Antlaşması ECAA Vizesi Başvurusu Hakkında Sık Sorulan Sorular

nkara Antlaşması vizesi ile İngiltere’de iş kurma hakkı elde ettikten sonra, faaliyetinizi Limited şirket ya da şahıs firması (sole trader) olarak yürütebilirsiniz.
8 Kasım 2017
Ankara anlaşması ECAA Vizesini aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir? ECAA vizesini aldıktan sonra nelere dikkat etmek gerekir? Vize uzatma başvurularının kabülü için ne yapılması gerekiyor?

Ankara Anlaşması ECAA Vizesini Aldım. Şimdi Ne Yapmalıyım?

Öncelikle tebrikler! Başvurunuz kabul edildi ve 1 yıllık Ankara Antlaşması vizenizi aldınız. Ankara Anlaşması diğer adıyla ECAA vizesi, size İngiltere’de iş kurmak ve iş planınızda yer alan işi yapma izni vermektedir. Gerekli şartları sağlayabilirseniz bu süreç sizi İngiltere vatandaşlığına götürecektir. Bu nedenle başvurunuzun kabulü, sürecin bittiği anlamına gelmiyor.
//]]>