Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın asgari şartları nelerdir?

ingiliz vatandaşı olmak

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın asgari şartları nelerdir? için yorumlar kapalı 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmanın herhangi bir minimum şartı yoktur. Yani ne sermayeniz, ne diplomanız, ne İngilizce bilginiz ve ne de iş tecrübeniz başvuru yapmanıza engel teşkil etmez. Elbette başvurunuzun başarılı olmasında etkili olacak bazı unsurlar bulunuyor.

Comments are closed.