Ankara Antlaşması ile İngiltere’deki beş yılımı doldurdum. Vatandaşlık başvurumu nasıl yapacağım?

ingiliz vatandaşı olmak

Ankara Antlaşması ile İngiltere’deki beş yılımı doldurdum. Vatandaşlık başvurumu nasıl yapacağım? için yorumlar kapalı 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması kapsamında süresiz oturum izninizi aldıktan bir sene sonra, yani toplamda beş yılı tamamladıktan sonra İngiltere vatandaşlığına başvurabilirsiniz. Oturum uzatma ve süresiz oturum başvurusu sırasında beklediğiniz süreler de bu beş yılın içinde sayılacaktır.

Comments are closed.