Ankara Anlaşması Bağımlı Vizesi Başvurular

Genel

Comments (4) 26 Şubat 2017 /

ingiltere-manzaraları

Bağımlı Vizesi Başvurular

Ankara Anlaşması Vizesini almış olan müşterilerimizin kendilerine bağımlı aile bireylerinin vize başvurularını yapıyoruz. Ankara Anlaşması çerçevesinde eşiniz ve 18 yaşından gün almamış çocuklarınız da İngiltere’de oturum ve çalışma izni hakkı kazanırlar.

Ankara Anlaşması Vizesi Kategorileri

Ankara Anlaşması Vizeleri üç kategoride ele alınırlar. Buna göre:
1. Hali hazırda İngiltere’de çalışma vizesiyle bir işte çalışan Türk vatandaşlarının başvuracağı Ankara Anlaşması Türk Çalışan Vizesi. Buna teknik olarak ECAA1 vizesi denir.
2. İngiltere’de serbest meslek sahibi olmak isteyen Türk vatandaşlarının başvuracağı Ankara Anlaşması Türk İşinsanı Vizesi. Buna teknik olarak ECAA2 vizesi denir.
3. Hali hazırda yukarıdaki iki vize çeşidinden biriyle vize almış olan kişilerin bağımlı aile bireylerinin başvuracakları Ankara Anlaşması Bağımlılar Vizesi. Buna da teknik olarak ECAA3 vizesi denir.
Vatandas.UK olarak bu vize türlerinin tamamında müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Dahası bağımlı vizesini aldıktan sonra bu kişilerin ihtiyaç duyacakları konularda da müşterilimize danışmanlık sağlıyor veya doğru danışmanlara yönlendiriyoruz. Söz gelimi okuma çağında çocukları olan müşterilerimizi çocuklarının en hızla İngiltere eğitim sistemine adapte olabilecekleri kaliteli okullara yönlendiriyoruz. Üniversite öncesinde ülkeye gelen müşterilerimizi eğitim danışmanlığı veren güvenilir kurumlarla tanıştırıyoruz. Eşlerin İngilizce eğitimi veya ehliyet kursu gibi ihtiyaçları olması durumunda da aracılık hizmetleri veriyoruz.
Bütün bunları yapabildiğimiz için haklı olarak diyoruz ki, işinizi şansa değil, Vatandas.UK’a bırakın…

4 Responses to " Ankara Anlaşması Bağımlı Vizesi Başvurular "

  1. Taner dedi ki:

    Selamlar. 1 yillik vize icin ankara anlasmasina basvurdum, cevap beklemekteyim. Ankara anlasmam ciktiktan sonra ailemi buraya getirmeyi istiyorum. Kendim Insaat muhendisiyim ve ankara anlasmam ciktintan sonrada insaat firmasi kuracagim. Is baglantilarimi tamamladim ve LDT sirketimde hazir. Esim sehir bolge planlama mezunu ve yuksek lisansida gayrimenkul degerleme uzerine, kizimiz ise 2 yasinda. Esimin Ingilizce seviyesi gayet iyi durumda.

    Size sorum; Ankara anlasmasindan hemen sonra sirketi kurup para hareketliligini baslatacagim, esimin buraya gelmesi icin vize basvurusunu hemen yapmamizda bir sakinca var mi, yoksa belli bir sure bekleyip oyle basvuru yapmak mmi lazim?

    • vatandas dedi ki:

      Ankara anlasmasi vizeniz ciktiktan sonra, Sirketinizi kurup, fatura kesmeye baslayacaksiniz. Sonrasinda banka accountinizda paralar gorunudukten sonra National insurance number alacaksiniz. Aldiktan sonra esiniz Icin basvurabilirsiniz

      • Sami dedi ki:

        Selam benim 1 yıllık vizem cıkalı 1 bucuk ay oldu ama hala fatura kesmedim ve insurance numarası almadım acaba sıkıntı olurmu uzatmada

        • vatandas dedi ki:

          Merhaba
          Oncelikle sirketinizi kurmaniz, banka hesabi actirmaniz ve fatura keserek faaliyete baslamanizda fayda var. Bu surec 2 ayi bulmaktadir. Bu Sure de UK sartlarinda normaldir. National insurance number icin basvuru Bu asamalardan sonra olmalidir. Bu asamaya gelmek 3-4 ayi almasi da normaldir.
          vatandas.UK

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir