Neden Ankara Antlaşması Vizesine, hem de vakit kaybetmeden başvurmalısınız?

Blog

Comments (0) 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için onlarca güzel sebebiniz var;

Ama biz 15 tanesini sayalım:

1. Çünkü iyi hazırlanmış bir iş planı ve başvuru formuyla bu vizeyi almanız İngiltere’ye turist vizesi almaktan bile kolay olabiliyor. Dahası turist vizesi için bir hayli vize harcı öderken, bu vize için herhangi bir harç ödemiyorsunuz.
2. Çünkü ABD gibi ülkelerin Green Card uygulamalarında olan çekiliş faktörü Ankara Antlaşması Vizesinde yok. İşi şansa değil, Vatandas.uk’a bırakıyorsunuz. Oluyor bitiyor.
3. Çünkü çoğu batı ülkesinde iş kurarak ve yatırım yaparak vatandaşlık alma imkanı sağlayan süreçlerde yüksek miktarlarda sermaye sahibi olmak, dil bilmek ve diploma sahibi olmak gibi şartlar Ankara Antlaşması Vizesine başvururken aranmıyor.
4. Çünkü Ankara Antlaşması Vizesi sonrasında doktorluk, avukatlık ve mali müşavirlik gibi özel eğitim ve sertifika isteyen meslekler dışında her mesleği icra edebiliyorsunuz.
5. Çünkü Ankara Antlaşması Vizesi sonrasında kuracağınız işte İngiltere vatandaşlarının yararlandığı bütün haklardan aynıyla yararlanabiliyorsunuz. İşinize İngiliz ortak almak gibi zorunluluklarınız olmayacak.
6. Çünkü Ankara Antlaşması vize şartlarınızın değiştirilemeyeceği prensibini benimsemiştir. Yani beş yıllık sürecinizin ileride kesintiye uğrayacağından veya sonraki aşamaların zorlaştırılacağından endişeniz olmayacak.
7. Çünkü siz Ankara Antlaşması çerçevesinde serbest meslek erbabı olmak üzere vize aldığınızda, eşiniz veya iki yıl birlikte yaşadığınız partneriniz ve 18 yaşından küçük çocuklarınız sorunsuz bir şekilde oturum alabiliyorlar. Onlara da dil bilme şartı konulamıyor. Dünyanın hiçbir yerinde aile birleştirme bu kadar kolay olmuyor.
8. Çünkü siz Ankara Antlaşması çerçevesinde serbest meslek erbabı olduğunuzda, eşiniz veya iki yıl birlikte yaşadığınız partneriniz sınırsız çalışma vizesi hakkı kazanıyor. Yani o bulduğu herhangi bir işte çalışabiliyor.
9. Çünkü 18 yaşından küçük olan çocuklarınız, siz daha süresiz oturum ve vatandaşlık almadan bile İngiltere’nin devlet okullarında ücretsiz olarak eğitim görebiliyorlar. Beş yıl sonra çocuklarınızın çatır çatır İngilizce konuştuğunu gördüğünüzde ‘İyi ki Vatandas.uk’u dinlemişim!’ diyeceksiniz.
10. Çünkü vizeyi aldığınız günden itibaren siz ve aile bireyleriniz Avrupa’nın en sağlam işleyen Milli Sağlık Hizmetleri (NHS)’in hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.
11. Çünkü İngiltere’deki dördüncü yılınızda süresiz oturum, beşinci yılınızda da vatandaşlık alma hakkını elde ediyorsunuz. Dünyanın başka hiçbir yerinde bu süre bu kadar kısa değil.
12. Çünkü süresiz oturumunuzu aldıktan sonra bir sosyal refah devleti olan İngiltere’nin bütün sosyal yardım imkanlarından yararlanabiliyorsunuz.
13. Çünkü Türkiye’de ekonomik ortam daralırken, İngiltere Brexit’in krizini atlattı bile. Dahası uzun vadede Brexit’in İngiliz ekonomisini AB’nin prangalarından kurtaracağını herkes görebiliyor. Dünyanın en iyi işleyen bankacılık sistemine sahip, hukuk düzeni aksaksız işleyen, adam kayırmanın, rüşvetin, ihalelere fesat karıştırmanın olmadığı ve ürün ve hizmetlerinizin ‘Made in UK’ markasına kavuşacağı bir ülkede yaşayacak ve iş kuracaksınız. Bu fırsat kaçmaz!
14. Çünkü Türkiye’de olan maddi birikiminizi ülke dışına yasal yollardan ve sorunsuz olarak çıkarmanızın Ankara Antlaşması Vizesinden daha kolay bir yolu bulunmuyor.
15. Çünkü Ankara Antlaşması Vizesi sürecinin ilk gününden, İngiltere pasaportunu elinize aldığınız güne kadar yanınızda duracak Vatandas.uk gibi bir çözüm ortağınız var. Sadece bu bile hemen karar vermek için yeter bir sebep.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim.
Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir