Ankara Antlaşması Vizesi için eğitim seviyem ne olmalı?

Blog

Comments (0) 5 Şubat 2017 /

Ankara Antlaşması Vizesine başvurmak için herhangi bir asgari eğitim şartı yoktur.

Ancak başvuru için şart olmayan bazı şeyler, başvurunuzun kabulü için uygulamada şart olabilmektedir. Örneğin, kurmayı taahhüt ettiğiniz iş doğası gereği asgari bir eğitim istiyorsa, veya özel bir yetenek istiyorsa bu şartı sağladığınızı ispat edebilmelisiniz.
Kuracağınız işin gerektirdiği bilgi ve tecrübeye sahip olduğunuzu göstermenin bir dizi yolu vardır. Elbette iyi bir üniversite diploması güven verici bir belgedir. Ancak kuracağınız işin mahiyetine bağlı olarak bir meslek odasından aldığınız bir belge, aynı mesleği icra eden kişilerden alacağınız referans mektupları, yanında mesleği öğrendiğiniz ustanızdan alacağınız bir destek mektubu, bütün bu belgelerinizi de özetleyen iyi hazırlanmış bir kişisel özgeçmiş ve iyi yazılmış bir niyet mektubu da aynı görevi görebilir.

Ankara Antlaşması Vizesi başvurusu bir pazarlama işlemidir.

Kendi kabiliyetlerinizi, Pazar araştırmanızı ve İngiltere’de gördüğünüz iş fırsatını nasıl değerlendireceğinizi ve nasıl paraya dönüştüreceğinizi ifade eden iyi yazılmış bir iş planını pazarlarsınız aslında. Bu sebeple, tamamı doğru ve kuracağınız işle tutarlı olmak şartıyla elinizde bulunan bütün belgeleri sunmaktan çekinmemelisiniz. Elbette bu belgeleri anlamlı bir şekilde sunmak ve gerek kişisel özgeçmişinize, gerekse iş planınıza yedirmek uzmanlık isteyen bir iştir. Vatandas.uk bu noktada yardımcınız ve danışmanınız olacak.
Bu kadarı bana yeter. Başvurmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Gelin İngiltere vatandaşlığına giden yolu birlikte kat edelim. Bizi Sorun

İkna olmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin… Blog

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir